Bejelentés


Yeti Daewoos honlapja


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Üdvözöllek a honlapomon!


Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll, ezért kérlek nézz vissza később. Amennyire időm és energiám engedi, folyamatosan építgetem a honlapot, ezért érdemes gyakran visszalátogatni.


Pár dolgot azonban elmondanék a honlapról. Aktív tagjaként a Magyar Daewoo-Chevrolet klubnak, igyekszek az évek alatt elsajátított tudást, ismeretanyagot továbbadni minden kedves látogatónak.


A klub egy családias, életvidám közösség, ahol nagyon sok hasznos információ fellelhető. Mindamellett a klub megalakulása óta, nagyon sok szoros barátság köttetett a klub álltal. Ez köszönhető a barátságos, vidám légkörnek, és a vidám találkozóknak. Ha szeretnél egy vidám, segítőkész csapat tagja lenni, látogasd meg honlapunkat a www.chevyklub.hu címen, és nézz be a fórumunkra is, amit a http://forum.chevyklub.hu címen találsz meg.


A honlapomon közzétett információk többsége nem a saját szerzeményen, éppen ezért annak forrását mindíg fel fogom tüntetni. A honlapról letöltött, kimásolt információ tartalmáért, és annak jogszerűtlen felhasználásáért felelősséget nem vállalok.


Kellemes böngészést!


Üdv: Yeti


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!